Tervetuloa Pyöräretki 2016 - pyöräretkeilyn SM-kilpailut -tapahtumaan Keuruulle 9.-10.7.2016

 

Juhlava viides Pyöräretki poljetaan Keurusselän seudun kauniissa ja monipuolisissa pyöräilymaisemissa.

 

Pyöräretkellä sinulla on reilun vuorokauden aikana mahdollisuus pyöräillä kuntosi mukaan omaa reittiä erilaisiin käyntikohteisiin tutustuen. Käyntikohteissa voit tehdä pyöräretkeilyyn ja alueeseen liittyviä tehtäviä. Yö kuluu leppoisasti leirintäalueella teltassa nukkuen. Tapahtumaan voit osallistua yksin tai porukalla pyöräillen. Haasta mukaan kaverisi tai tulkaa vaikka koko perheen voimin.

 


 

Tapahtumaan voi osallistua yksin tai minkä tahansa kokoisella joukkueella. Eteneminen tapahtuu lihasvoimalla kulkevalla, pyörillä varustetulla kulkuvälineellä. Osallistujat pyöräilevät valitsemiensa kohteiden kautta lähdöstä maaliin. Kohteet annetaan osallistujille kartalla. Pyöräiltävän reitin pituus on käyntikohteista ja reitinvalinnoista riippuen noin 90-250 kilometriä. Osallistujat kuljettavat tarvitsemansa varusteet telttaa lukuun ottamatta mukanaan tapahtuman ajan. 

 

Pyöräretkellä poljetaan myös Pyöräretkeilyn Suomen mestaruuksista. Suomen mestaruudet ratkotaan kokonaiskilpailun lisäksi miesten sarjassa, naisten sarjassa, nuorten sarjassa (15-20-vuotiaat) ja perhesarjassa. Kaikki joukkueet osallistuvat myös kilpailuun. Kaikilla sarjoilla käyntikohteet ja kuljettavat reittivaihtoehdot ovat samat.

 

Pyöräretkelle ilmoittaudutaan osoitteessa pyöräretki.fi olevalla ilmoittautumislomakkeella viimeistään 14.4.2016 alkaen. Osallistumismaksut tapahtumaan ovat 6.5. mennessä 50 euroa/osallistuja, 20.5. mennessä 60 e/osallistuja ja 13.6. mennessä 70 e/osallistuja. Alle 18-vuotiaiden hinta on aina 5 euroa edellä mainittuja hintoja alhaisempi ja alle 15-vuotiaiden perhesarjaan osallistuvien hinta on aina 10 euroa edellä mainittuja hintoja alhaisempi. Osallistumismaksuun sisältyy kilpailumateriaali, kartta ja kilpailunumero, yöpyminen ja savusauna leirintäalueella, runsas välipala ja rantasauna maalissa. Kaikkien sarjojen parhaat palkitaan. Kaikkien koko tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Tavoitteena on saada tapahtumaan vähintään 50 pyöräilijää. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden perua tapahtuman, jolloin kaikki jo maksetut osallistumismaksut palautetaan.

 

Tapahtuman kotisivuilla kerrotaan lisää Pyöräretkestä ja aiemmista Pyöräretki -tapahtumista. Järjestelyjen etenemistä voit parhaiten seurata Facebookissa Pyöräretki – pyöräretkeilyn SM-kisat –sivulla.

 

Pyöräretken tapahtumakeskus sijaitsee Koulutus- ja konferenssikeskus Iso Kirjan Kahvila SiCafessa. Tapahtumakeskuksen osoite on Heikkiläntie 177, 42700 Keuruu (katso tarkka paikka aluekartasta, http://isokirja.fi/leirinta). Tapahtumakeskuksen yhteydessä on monipuoliset majoitus- ja ravintolapalvelut http://isokirja.fi/. Koko tapahtuma-alueen palveluista, majoitusmahdollisuuksista ja tapahtumista saa tietoa osoitteesta www.keurusselanseutu.fi.

 

Pyöräretken järjestää Seikkailu- ja elämysseura Kalke ry. Yhdistyksessä on monipuolista kokemusta erilaisista ulkoilmatapahtumista sekä osallistujina, että järjestäjinä. Lisätietoja saat osoitteesta pyöräretki.fi sekä tapahtuman johtajalta (Tomi Mandelin, tomi@pyöräretki.fi, 0400-548657). Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa tässä kutsussa annettuja tietoja.

 


Pyöräretkellä mukana polkevat Keuruun kaupunki, Keurusselän seutu, Peab Oy, Royal-tasoite ja maalaus Oy, Tiirok Oy, Beoman Oy, Pyöräilykuntien verkosto, Rogaining.fi ja UlkonaTV.fi. 


 

Pyöräretkellä nähdään!