Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen pyöräretki -tapahtumaan

Ilmoittautumisohje

Ilmoittautuminen vuoden 2016 tapahtumaan on päättynyt. Mikäli kuitenkin haluat vielä ilmoittaa joukkueesi mukaan ota yhteyttä tapahtuman pääpyöräilijään tomi@pyöräretki.fi.

Muutoksista joukkueen kokoonpanoon ilmoittautumisen jälkeen voit ilmoittaa osoitteeseen info@pyöräretki.fi

Sarjat

Joukkue kilpailee kokonaiskilpailun lisäksi ainoastaan siinä sarjassa, johon on ilmoittautunut tai johon joukkue katsotaan kuuluvaksi. Kaikkiin muihin sarjoihin paitsi perhesarjaan voi osallistua myös yhden hengen joukkueella.

Kokonaiskilpailu

Kaikki kilpailussa molemmat päivät ajavat joukkueet osallistuvat kokonaiskilpailuun jossa joukkueen kokoonpanoon mukaan jakautuvat seuraaviin sarjoihin. Päiväsarjaan osallistuvat eivät osallistu kilpailuun eikä päiväsarjassa eritellä ajajia eri sarjoihin.

Miehet

Joukkueessa yksikin mies ellei joukkue ole nuorten sarjassa tai perhesarjassa

Naiset

Joukkueessa pelkkiä naisia ellei joukkue ole nuorten sarjassa tai perhesarjassa

Nuoret

Joukkueessa pelkästään 15-20 –vuotiaita

Perheet

Joukkueessa pelkästään saman perheen jäseniä, joista vähintään yksi on alle 18-vuotias. Useampi perhe voi muodostaa yhden joukkueen. Sukulaissuhteiden tai muiden syiden perusteella joukkue voidaan katsoa perhesarjaan sopiviksi. Alle 15-vuotiaat ovat aina aikuisen kanssa perhesarjassa.

Pyöräretken 2016 osallistumismaksut

Ikärajat määräytyvät siten, että 15 vuotta pitää olla täytetty tapahtuman alkaessa ja alle 18 vuotta tai 20 vuotta pitää olla koko tapahtuman ajan. Ellei syntymäaikaa ilmoiteta ilmoittautumisen yhteydessä lasketaan ko joukkueen jäsen täysi-ikäiseksi. 

 
 Ilmoittautumisaika      16.5. mennessä    16.5. - 20.5.    21.5. - 24.6.  
 Kilpasarja         Osallistumismaksu €/hlö    
 >18v  50  60 70
 15 - 18v  45  55 65
 <15v  40  50 60

 

Osallistumismaksuun sisältyy kilpailumateriaali, kartta ja kilpailunumero, yöpyminen ja savusauna yöpymisalueella sekä runsas välipala ja rantasauna maalissa. Kilpasarjassa kokonaiskilpailun voittajajoukkueelle luovutetaan "Jussin pyörä" -kiertopalkinto ja kaikkien sarjojen parhaat palkitaan. Lisäksi kaikkien koko tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Maksun määräytyminen ja osallistumisen peruminen

Joukkueen osallistumismaksu on jäsenten osallistumismaksujen summa. Jäsenen lisääminen joukkueeseen tapahtuu kulloinkin voimassa olevalla hinnalla. Osallistumismaksu määräytyy ilmoittautumisajankohdan mukaan. Maksun suuruus on voimassa ilmoittautuneille toimitettavan laskun eräpäivään saakka. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen maksurajan umpeuduttua, noin viikon kuluessa. Laskun eräpäivän jälkeen maksamattomien joukkueiden ilmoitautuminen mitätöityy.

Peruttaessa osallistuminen ennen 1.7. peritään palautettavasta osallistumismaksusta 10 €/osallistuja. Tämän jälkeen peruttaessa osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta kaikki jo maksetut osallistumismaksut palautetaan.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa tässä mainittuja tietoja.